SELAMAT DATANG KE AISY IZZLYNN (dot) COM, KUNJUNGAN ANDA KAMI HARGAI.. SILA KLIK PADA KATEGORI LIST WEBPAGE UNTUK MELIHAT SENARAI BARANG DAN KLIK PADA NAMA SETIAP BARANG UNTUK SELANJUTNYA..SILA GUNAKAN BORANG PESANAN DISUDUT YANG DISEDIAKAN. SHOWROOM AISYI ARABIC BOUTIQUE DI BANDAR TASEK SELATAN, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK SELANJUTNYA.. TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA..

Penghantaran/ Pemulangan

Penghantaran (Shipping)

1. Proses penghantaran hanya akan diproses selepas menerima pengesahan pembayaran dari pembeli. Kebiasaannya penghantaran akan dibuat pada hari bekerja yang berikutnya.

2. Semua pesanan yang dibuat pada hari Jumaat, akan dihantar pada hari Isnin atau hari bekerja berikutnya jika pada hari itu jatuh cuti umum.

3. Pihak kami menggunakan khidmat POS LAJU MALAYSIA @ POS EXPRESS bagi menghantar produk-produk kepada pembeli.

4. Tracking Orders akan dimasukkan ke dalam tracking no di bahagian kategori sebaik sahaja barangan dihantar bagi memudahkan anda menyemak maklumat penghantaran dan mengesan lokasi barangan yang anda pesan.

5. Jaminan sampai ke destinasi bergantung kepada agen courier yang mana ianya tertakluk kepada zon-zon yang mereka namakan sendiri.

Pemulangan (Returns)

1. Pihak kami tidak boleh dipertanggungjawabkan atas item yang mungkin rosak atau dihilangkan oleh pihak perkhidmatan courier (jika diinsuranskan). Semua produk mestilah diperiksa terlebih dahulu semasa menerimanya dan sebarang kerosakan hendaklah dilaporkan kepada pihak courier.

2. Pihak kami tidak mempunyai kuasa ke atas kelewatan yang disebabkan oleh pihak courier. Mohon maaf, pihak kami tidak akan membantu dalam urusan tuntutan seperti kehilangan, kerosakan dan kelewatan.

3. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab di atas barangan yang rosak disebabkan oleh kelalaian anda sendiri.

4. Pembatalan tempahan tidak boleh dilakukan selepas barang telah diproses dan dipos. Namun begitu, pihak kami menerima pemulangan produk dalam tempoh 7 hari dari tarikh diterima.

5. Barang yang hendak ditukar mestilah masih berkeadaan baik, belum dibuka, tidak digunakan, dan tag yang masih melekat (produk yang mempunyai tag seperti jubah, bedak dan lain-lain).

6. Pihak pembeli bertanggungjawab sepenuhnya keatas kos dan keselamatan produk semasa penghantaran dan pemulangan.

7. Pihak kami juga tidak akan bertanggung jawab diatas segala kerosakan atau kehilangan yang berlaku sewaktu penghantaran semula barang. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk memastikan barang dibungkus dengan baik dan selamat untuk dipos

Related Posts by Categories 

Copyright © aisy izzLynn .com. Designed by Whitey Mommy