SELAMAT DATANG KE AISY IZZLYNN (dot) COM, KUNJUNGAN ANDA KAMI HARGAI.. SILA KLIK PADA KATEGORI LIST WEBPAGE UNTUK MELIHAT SENARAI BARANG DAN KLIK PADA NAMA SETIAP BARANG UNTUK SELANJUTNYA..SILA GUNAKAN BORANG PESANAN DISUDUT YANG DISEDIAKAN. SHOWROOM AISYI ARABIC BOUTIQUE DI BANDAR TASEK SELATAN, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK SELANJUTNYA.. TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA..


Hubungi Kami:
Aisy IzzLynn BrandAisy IzzLynn telah di tubuhkan pada tahun 2012 dengan usahasama antara Puan IzzLynn dan Mahiran. Merupakan butik yang mengusahakan produk kecantikan dan pakaian yang didatangkan dari timur tengah dan juga menggunakan brand aisyizzLynn sendiri. Merupakan Butik Online dan Berpusat di Lembah Kelang dan Shah Alam. Kami juga kerap membuka Booth di kawasan berdekatan.

Sekiranya ada pemborong yang berminat untuk membeli secara borong barangan dari aisizzLynn bolehla menghubungi kami seperti yang tertera dibawah. Pihak kami mengalu-alukan kehadiran semua dan mengucapkan ribuan terima kasih diatas kunjungan kalian. Semoga setiap urusan dari kami kepada semua 
memberi kepuasan yang tak terhingga kepada semua.

Salam Sayang dari,
Puan Izzlynn 
0132028136
YM!alynn_41181mr@yahoo.com
FBPage!IzzLynn

Puan Mahiran 
0123704780
YM!szmahiran@yahoo.com               

Related Posts by Categories 

Copyright © aisy izzLynn .com. Designed by Whitey Mommy