SELAMAT DATANG KE AISY IZZLYNN (dot) COM, KUNJUNGAN ANDA KAMI HARGAI.. SILA KLIK PADA KATEGORI LIST WEBPAGE UNTUK MELIHAT SENARAI BARANG DAN KLIK PADA NAMA SETIAP BARANG UNTUK SELANJUTNYA..SILA GUNAKAN BORANG PESANAN DISUDUT YANG DISEDIAKAN. SHOWROOM AISYI ARABIC BOUTIQUE DI BANDAR TASEK SELATAN, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK SELANJUTNYA.. TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA..
TIPS AIR SUAM UNTUK KULIT CANTIK


Kekurangan air boleh menyebabkan toksik atau bahan buangan di dalam tubuh badan akan terkumpul. Jika hal ini berterusan akan menyebabkan penyakit batu karang. Ia juga boleh menyebabkan dihirasi dalam tubuh kita.

Kekurangan air juga boleh membantutkan kecerdasan otak dan menjejaskan tumpuan anda. Perbanyakkanlah minum air kosong kerana air kosong dapat membantu mencantikkan kulit, rambut dan kuku dengan memberikan kelembapan yang secukupnya serta mengelakkan dari kekeringan.

Seelok-eloknya MINUM AIR SUAM kerana air suam sangat baik untuk kesihatan. Air suam dapat melancarkan darah di dalam tubuh anda.

Elakkan dari meminum air berais selepas makan kerana ais akan membekukan makanan berminyak yang dimakan oleh anda.

Minumlah banyak air kosong sekurang-kurangkan 8 gelas sehari. Jika anda fikir ia menyusahkan kerana anda akan kerap ke tandas, tetapi fikirkanlah ianya sebenarnya membuang segala toksik yang terkumpul dalam badan yang akan menyebabkan pelbagai jenis penyakit.

Tips Dibawakan oleh:
izzlynn
Pengusaha Aisyizzlynn.com

Related Posts by Categories 

Copyright © aisy izzLynn .com. Designed by Whitey Mommy